HAZIRLIK SINIFI YETERLİLİK SINAVI DUYURUSU

24 Haziran 2020

HAZIRLIK SINIFI YETERLİLİK SINAVI DUYURUSU

BAİBÜ İlahiyat Fakültesi Arapça Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Sınavı 14.07.2020 saat 14.00-15.30 arasında yapılacaktır. Sınav online olarak yapılacak olup, sınava girmek isteyen öğrencilerimizin 25.06.2020- 30.06.2020  tarihleri arasında, linkte verilen formu doldurup This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mail adresine göndererek başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Açıklamalar:

Sınava, 2018 kayıtlı olup devamsızlıktan dolayı başarısız olan öğrenciler girebilir. (Hazırlık sınıfında ikinci yılını dolduran öğrenciler bu sınava girecektir. Bu durumdaki öğrencilerden bu sınavda başarılı olamayanların fakülteyle ilişiği kesilecektir.)

2018 kayıtlı olup, bu sene derslere devam eden öğrenciler aynı tarihte yapılacak bütünleme sınavına gireceklerdir. Bu durumdaki öğrenciler, final ve bütünleme sınavlarına girme hakkına sahip oldukları için, ayrıca Yeterlilik sınavına başvurmalarına ve kayıt olmalarına gerek yoktur.

Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Sınavı Başvuru Formu link