GÜNCEL YAZ OKULU İLE İLGİLİ DUYURU VE DERS PROGRAMI

28 Haziran 2020

YAZ ÖĞRETİMİ İLE İLGİLİ  AÇIKLAMALAR

VE DERS PROGRAMI

Fakültemizde 2019-2020 eğitim öğretim yılı 27 Temmuz / 11 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılması planlanan yaz öğretimi ile ilgili her türlü duyuruya (dersler, şartlar, başvuru, kayıt, eğitim vd.)için:

Adresinden ulaşabilirsiniz.

Yaz öğretimi dersleri online yapılacak olup; gerekli açıklamalar yukarıda belirtilen adresten duyurulacaktır. İlgili adresi dikkatli bir şekilde takip ediniz.

DERS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ.

Misafir Öğrenciler için;

Açılması teklif edilen derslerde kontenjan uygulaması yapılmaktadır.

Kontenjanlar:(Bir derse kayıtlanabilecek azami öğrenci sayısı)

*Kuran Okuma ve Tecvid (I-VIII) dersleri: 5'er Öğrenci

*Diğer derslerde: 10'ar öğrenci

Derslere kayıtlanmak için başvuru yapmak yeterli olmayıp; öğrencilerin öğrenci bilgi sistemi üzerinden 20-23 Temmuz 2020 tarihleri arasında ders seçimlerini yapmaları gerekmektedir. Kontenjan sınırına takılmamak için bu seçimlerin bir an önce yapılması gerekir. (Kontenjanlar sonradan arttırılmayacaktır)

Öğrenci bilgi sistemi üzerinden derslerin öğrencilerin kayıtlanmasına açılması Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılmakta olup; hangi tarih ve saatte açılacağının öğrenciler tarafından ilgili linkten takip edilmesi gerekmektedir.

Fakültemizde açılacak derslerin AKTS kredilerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz http://bologna.ibu.edu.tr/akts/indexakts.php?&id=198&lang=tr-TR

Not: 1. Fakültemizde yaz okulu derslerine, BAİBÜ ve diğer üniversitelerin sadece örgün öğretim programlarında okuyan öğrenciler kayıt yapabilirler, İLİTAM ve diğer uzaktan/açıktan öğretim programlara kayıtlı öğrenciler kayıt yapamazlar.

2. Yaz Okulu online olarak uzaktan eğitim yoluyla yapılacaktır. Bununla birlikte derslere %70 devam zorunluluğu koşulu dikkatle takip edilmelidir. İnternet imkânlarının olmayışı vs. gerekçelerle derslerin eşzamanlı takip edilememesi geçerli bir mazeret olarak kabul edilmeyecektir.