TEK-ÇİFT SINAVI DUYURUSU

14 Temmuz 2020

2019-2020 Bahar dönemi sonunda 23-24 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılacak olan tek-çift sınavına gerekli şartları sağlayan ve başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz, fakültemiz web sayfasında bulunan tek-çift sınavı başvuru dilekçe örneğini (https://ilahiyat.ibu.edu.tr/formlar/ogrenci-formlari)

1. Doldurarak ve danışmana imzalatarak öğrenci işlerine teslim etmeleri veya;
  2. Doldurup ıslak imza attıktan sonra yeniden taratıp danışmanlarına ulaştırıp, onların da ıslak imzasını aldıkları formları taratıp This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mail adresine göndermeleri gerekmektedir. Başvurular en geç 21.07.2020 Salı günü saat 17.00’ye kadar yapılmış olmalıdır. Bu tarih ve saatten sonraki başvurular dikkate alınmayacaktır.

Öğrencilerin tek-çift sınavına başvurabilmeleri için tüm notlarının öğrenci transkriptine işlenmiş olması ve en çok iki dersten FF-FD ile başarısız olması gerekmektedir. Hiç kayıtlanmadığı bir dersi olan, ya da NA (devamsız) notu ile başarısız olduğu bir dersi olan öğrenci bu sınava giremez. Sınav, dersi son aldığı öğretim üyesi/görevlisi tarafından yapılacaktır. Diğer şartlar ve açıklamalar ilgili formda bulunmaktadır.