İLİTAM DERS KAYITLARI

28 Eylül 2020

2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı Ders Kayıtları Hakkında Açıklama

Bu yıl İLİTAM Programlarına DGS ile öğrenci alımı yapılacağından dolayı BAİBÜ İlahiyat Fakültesi 2020-2021 öğretim yılı Uzaktan Eğitim İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) Programı güz dönemi ders kayıt işlemleri derslerin başlangıcında gecikme yaşanacaktır.

Bu yıl DGS Sınavına giren öğrencilerin 25 Eylül - 02 Ekim 2020 tarihleri arasında yapacakları tercihlerden sonra yapılan yerleştirmelere göre ve ÖSYM’nin belirleyeceği kayıt tarihlerinden sonraki bir tarihte ders kayıtları yapılacak ve 2020-2021 öğretim yılı güz dönemine başlanacaktır.

Ders kayıt tarihleri (harç yatırma) ve ders başlangıç tarihleri ile ilgili duyurular sitemizden ilan edilecektir.

İLİTAM KOORDİNATÖRLÜĞÜ