-->

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

14 Ekim 2020

2020-2021 güz dönemi akademik kurul toplantısı 08 Ekim 2020 Perşembe günü saat: 12:00’da online olarak yapılmıştır. Toplantıda özetle şu gündem başlıkları ele alınmıştır. Doç. Dr. Hüseyin İbrahim Yeğin hocamızın Fakültemiz Dekan Yardımcılığı görevinden ayrılmasıyla boşalan Dekan Yardımcılığı görevine Doç. Dr. Talip Ayar hocamızın atanması; Fakültemizin bina içi planlamaları kapsamında yapılan ve yapılması muhtemel olan değişiklikler; geçtiğimiz dönemde Fakültemizden ayrılan ve unvan değişikliği olan hocalarımıza ilişkin bilgiler; hazırlık sınıflarının Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu’na devredilmesi sebebiyle oluşan yeni durum; yaz okulunun değerlendirilmesi; güz dönemi eğitim-öğretim planlamaları; 2020-2021 öğretim yılında fakültemizi tercih eden öğrencilerin sayısı ve bunların yerleştirme puanlarına göre Fakültemizin İlahiyat Fakülteleri arasındaki sıralaması; Lisansüstü programa dahil olan öğrencilerimizin sayısal verileri; Fakültemiz akademik personelinin bir önceki Akademik Kurul Toplantısından bu tarafa yaptığı yayınlar ve danışmanlığında bitirilen tezler hakkında bilgiler paylaşılmıştır. Toplantı dilek ve temennilerle sona ermiştir.