2021-2022 BAHAR DÖNEMİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

11 Mart 2022

Fakültemiz 2021-2022 öğretim yılı bahar dönemi Akademik Kurul Toplantısı, 11 Mart 2022 Cuma günü saat: 10:30’da Akimer Konferans Salonu'nda Dekanımız Prof. Dr. Bilal Gökkır  başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında güz dönemi akademik yılı değerlendirmesi yapıldıktan sonra kadromuza yeni katılan öğretim üyeleri tanıtıldı. Unvan ve görev değişiklikleri olan akademik personel ve dönem içinde yapılan yayın, proje ve çalışmalar hakkında bilgi verildi. İdari görevlerini tamamlayan öğretim üyeleri Doç. Dr. Hüseyin İbrahim Yeğin'e, Doç. Dr. Ömer Başkan'a ve Doç. Dr. Talip Ayar'a  teşekkür belgeleri takdim edildi. Ayrıca 25-26 Mart tarihlerinde Üniversitemiz önderliğinde gerçekleştirilecek olan BATIKAF hakkında Kariyer Merkezi Müdürümüz ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Murat Tarhan tarafından bilgi verildi ve toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.