VEFAT HABERİ VE TAZİYE MESAJI

VEFAT HABERİ VE TAZİYE MESAJI

21 Mart 2022

Fakültemiz Temel İslam Bilimleri bölümü Kelam ve İslam Mezhepleri Tarihi ana bilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Zübeyir Bulut Hocamız 21 Mart 2022 Pazartesi günü Hakka yürümüştür. Başta Rektör Hocamız Prof. Dr. Mustafa Alişarlı olmak üzere Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him’in, Üniversitemiz Genel Sekreteri İhsan Ağcan ve Genel Sekreter yardımcıları İsmail Temel ve Nihani Yıldırım’ın, Dekan Hocamız Prof. Dr. Bilal Gökkır ve Dekan yardımcısı Doç. Dr. Murat Tarhan’ın, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. İbrahim Kürtül’ün, Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erol Ayaz’ın, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Vahdettin Çiftçi’nin, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı’nın ve Üniversitemiz akademik ve idari personelinin, değerli ailesinin ve sevgili öğrencilerinin katılımlarıyla Fakültemiz önünde saat 10:00’da helalleşme merasimi düzenlenmiştir. Hocamız, bugün (21 Mart 2022) Ankara’da Öğle namazını müteakip kılınan Cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna, ebedi istirahatgâhına uğurlanmıştır. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve öğrencilerine sabır ve başsağlığı dileriz.

DEKANLIK