YATAY GEÇİŞ KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER

31 Temmuz 2022

2022-2023 güz dönemi kurumlararası yatay geçiş başvuru Fakültemiz ilahiyat programlarına yatay geçiş için başvuran öğrencilerin durumları komisyonumuzca aşağıdaki şekliyle değerlendirilmiştir:

Sıra No Öğrenci No Ad  Soyad Uyruk Okuduğu Sınıf Başvurulan Yarıyıl Başarı Durumu
1 19*******82 Elif  GÜREL TÜRKİYE 2 3 Kazandı
2 10*******54 Kader  ALPTEKİN TÜRKİYE 2 3 Kazandı
3 18*******86 Duygu  AYDIN TÜRKİYE 2 3 Kazandı

YATAY GEÇİŞ  KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Kayıt  hakkı kazanan öğrencilerin listeleri ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Web sayfasında ilan edilecektir.

Kayıtlar okullarında şahsen yapılacaktır.

Kesin Kayıtlar İçin Gerekli Evraklar:

1. Öğrenci Belgesinin Onaylı Aslı ya da Barkotlu E-Devlet Çıktısı.

2. Transkript Onaylı Aslı ya da Barkotlu E-Devlet Çıktısı.

3. Disiplin Cezası Belgesinin Onaylı Aslı  (Transkriptinde ya da öğrenci belgesinde belirtilmemişse.)

4. 2. Öğretimden 1. Öğretime Geçiş Hakkı Kazanan Öğrencilerin %10'a Girdiğine Dair Belgenin Onaylı Aslı.

5. Yurtdışından Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Denklik Belgesinin Aslı veya ÖSYM Tarafından Yurtdışına Yerleşen Öğrenciler  İçin ÖSYM Sonuç Belgesi.

6. Hazırlık Bölümü Olan Sınıflar İçin Hazırlık Sınıfı Okuduğuna Dair Belgenin Onaylı Aslı  (Öğrenci belgesinde veya transkriptinde belirtilmemiş ise.)

7. "Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Yoktur" (İlişiği Yoktur) Belgesinin Onaylı Aslı.