ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

25 Ağustos 2021

Değerli Öğrencilerimiz,

Bilindiği gibi, Covid-19 pandemisinden korunmak için virüsün normal nefesle kat edebileceği menzili sosyal mesafe olarak kabul ettik. Nefesle ağız ve burnumuzdan virüsün girip çıkmasını azaltmak için maske kullanıyoruz. Temasla bulaşmayı azaltmak için kalabalık ortamlardaki eşyaları temas sonrası elimizi yıkıyoruz ve dezenfektan uyguluyoruz.

Kısıtlılık tedbirleri gereğince de yüz yüze eğitime bir süre ara vermek zorunda kaldık. Şimdi ise 18 yaş üstü tüm bireylerin aşılanmaya başlanması sonrası, Eylül 2021'den itibaren yüz yüze eğitime geçilmesi planlanmaktadır. Aşılanma sonrası bağışıklığın bir süre olması nedeniyle, tüm öğrencilerimizin eğitimlerinin aksamaması için bulunan ilk fırsatta aşılanma programına başlanması ve eksik dozların tamamlanması büyük önem arz etmektedir. 2021-2022 eğitim-öğretim yılında bir arada eğitim yapmak üzere kampüslerimizde öğrencilerimizle buluşmayı diliyoruz.

DEKANLIK