ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ İLE İLGİLİ DUYURU

26 Aralık 2021

Fakültemiz 2019 müfredatına tabi olup şu an 3. Sınıfta öğrenim gören öğrencilerden erken mezun olma (2021-2022 öğretim yılı Bahar Dönemi sonunda) durumunda olan ve aşağıda belirtilen şartı sağlayan öğrenciler, Öğretmenlik Uygulaması II dersini alabilmek için; onaylı transkriptleri ve dilekçeleri ile 31 Aralık 2021 mesai bitime kadar Dekanlığımıza başvuru yapabilirler. Süre içinde başvuru yapmayanların sonraki başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Gerekli Şart:

2019 müfredatına tabi 3. Sınıf öğrencilerinin "Öğretmenlik Uygulaması II” dersini alabilmesi için; zorunlu ve seçmeli bütün pedagojik formasyon derslerini (1. 2. ve 3. Sınıf) almış ve başarmış olması ya da bahar dönemi sonunda mezun olabilecek durumda olması gerekmektedir.

Alınmış ve Başarılmış Olması Gereken Dersler

1. Sınıf Güz Dönemi: Eğitim Bilimine Giriş