BAİBÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ I. ULUSAL LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

17 Mart 2024 Pazar

8-9 Mart 2024 tarihleri arasında Fakültemiz bünyesinde “Lisansüstü İlahiyat Sempozyumu” gerçekleşti. Ulusal düzeyde gerçekleşen bu sempozyumda İstanbul ve Ankara başta olmak üzere çeşitli üniversitelerimizden 39 katılımcı bildiri sunmuştur. Aynı anda 3 oturum ve 12 seans şeklinde gerçekleşen sempozyumun açılışı Dekanımız Prof. Dr. Bilal Gökkır’ın konuşmasıyla başladı. Konuşmalarında bu tür etkinliklerin önemine vurgu yapan Sayın Dekanımız, böyle bir etkinliğin üniversitemizde ilk olmasına işaret etti. Ardından İl Müftümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlerimizin konuşmaları ile açılış programı sona erdi. İki gün boyunca devam eden sempozyumda ilahiyatın her alanından  çeşitli bildiriler sunuldu.