BAİBÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KUR'AN-I KERÎM'İ GÜZEL OKUMA SEÇMELERİ

03 Ocak 2024 Çarşamba

Diyanet İşleri Başkanlığı ile İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi tarafından düzenlenen "İlahiyatlar Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmasının Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi seçmeleri Çarşamba günü Fakültemizde gerçekleştirildi. Yarışmaya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Samettin Gündüz, Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, İl Müftüsü Hüseyin Demirtas, Dekan Hocamız Prof. Dr. Bilal Gökkır ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Yarışmanın jüri başkanlığını Doç. Dr. Zeynel Abidin Aydın üstlenirken Dr. Öğr. Üyesi Şeyma Altay, Dr. Öğr. Üyesi Bilal Atik, Dr. Öğr. Gör. Sinan Özdemir ve Öğr. Gör. Ahmet Arif Akbaba jüri üyesi olarak görev yaptılar. Yarışmanın birincisi Talha Köçer isimli öğrenci oldu.